Eskilstuna 1/5-12

Nu kommer lite update om hur det gick på Eskilstuna i tisdags!

Det blev första riktiga utetävlingen för i år, Hästhagen var ju både inne och ute så det kändes inte riktigt likadant haha. I alla fall började dagen för oss med FEI lagtävlan, jag startade vid 14 så vi hade gott om tid att rida fram innan. På framridningen kändes Arragon superfin, riktigt lyhörd och med rätt power! Det var direktinridning sedan och precis när vi kom innanför staketet så spurtade A till och bytte galopp för att jag förberedde inridningen lite för slarvigt. Tyvärr blev han lite spänd resten av programmet så fick några småmissar på grund av det. Är i alla fall nöjd, det kändes mycket bättre än i Hästhagen vilket var målet ändå!På detta lyckades vi knipa en 7e placering. Det var galet tajt mellan 3e-8e placeringarna, endast 1,5% skillnad så utan missarna hade jag kunnat komma flera placeringar upp.

Inför nästa klass, FEI mästerskap, kändes A lite motsträvig på framridningen, förmodligen blev den lite för lång så vi tog det lugnt, hann inte rida igenom några moment speciellt, jobbade mest låg form.
Programmet kändes ändå okej. Är ganska nöjd med travprogrammet, tyvärr blev det lite missar i galoppen då han skyggade för hästen på banan bredvid en gång och lite så, sen blev galoppen lite kantig så domarna drog ner på det. Dock tyckte ingen att det var så dåligt som domarna tydligen tyckte. Lite konstigt att de gav så lågt för de gav ändå bra kommentarer i allmänna haha.Bilder kommer senare!

Kommentarer
Postat av: En ryttare

Hej! Jag såg dig i Eskilstuna, Arragon är värkligen helt underbar :) var ska du tävla nästa gång?

2012-05-04 @ 10:07:15
Postat av: Bloggläsare

VAd har du för utrustning? ;-) Älskar din häst!!

2012-05-04 @ 10:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback