Kommande planering!

Ja nu har det ju inte hänt så mycket på ett tag, mest bara vart hemma och tränat. Vi har fått nytt underlag i ridhuset hemma på Fågelbro så vi har inte kunnat rida där inne. Det har såklart bidragit till mer mental träning samt klättring för Arragon, vilket är toppen! Har fått komplimanger från flera stycken i stallet senaste dagarna om att han ser finare ut i kroppen, vilket gör mig jätteglad! Han har börjat sätta mer muskler över ryggen tycker jag.
 
Arragon här om dagen.
 
Nu är det i alla fall dags börja förbereda inför nästa vecka! Nu på söndag, den 1 juli, kör mamma ner mig och Arragon till tränaren Pernilla Andersson i Rävlanda för en tredagarskurs! Anna Drugge tränar för henne och gjorde även det med Arragon, så det ska bli superroligt! Det blir ett pass måndag, två tisdag och förhoppningsvis ett på onsdag morgon.
På onsdag kommer sedan mamma tillsammans med Helena & Ebba Widell och fina Vickan och hämtar upp oss. Då bär det äntligen av ner till Dagstorpsortens RF där vi ska tävla ponnyderbyt! Tävling alltså fre-sön och sedan ska vi hem igen på måndagen därpå.
 
Ser verkligen fram emot nästa vecka, ska bli otroligt roligt att träna för Pernilla och sedan åka på Svenska Dressyrponnyderbyt tillsammans med bästa Widellskorna! Där blir det ju även Globenkval sista dagen. Är supertaggad inför tävling nu, det känns som att jag och Arragon blir mer och mer samspelta och det fick vi kvitto på i Roslagen, även om det bara var en regional så är det känslan som räknas och det kändes riktigt bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback