On my way!

Mår mycket bättre nu när min kära bestie är hemma igen och jag har slutat tänka på allt så mycket nu, det med Valle är näst intill bestämt så det finns inget att deppa över!

Dessutom har jag gjort klart massor av skolarbete, har en del kvar men flera små stenar har lyfts från mitt bröst tack vare det, den här helvetesveckan är över, ikväll har jag sett Breaking Dawn ikväll med bestie, träffat gammal väns mor och min moster på bion, imorrn ska jag på konsert med bestie och på söndag ska jag rida lektion för Gunilla på Boy!

Nackdelen med massvis med läxor och, för en gångs skull, andra planer, är att jag inte hinner med min älskade älskling Valle! Kunde inte åka till stallet igår pga skolarbete, idag pga bio och imorrn pga att vi måste köa för att få bra platser på konserten... =((( Saknar honom redan ♥ Längtar till på söndag då jag äntligen får åka till stallet och rida honom igen!

Nästa vecka blir det också absolut fullt upp! Matteprov, bokanalys, NO-dokumentationer i skolan, stallet+extra häst Casini mån-ons, lör-sön tror jag, rida min egen samt gymnasiemässa på torsdag och en helgdag samt Talang-avslutning med middag och bakom kulisserna samt kolla på genrep i Globen inför Horse show, sedan dressyrföreställningarna med mami fre, lör och sön!

Massvis med roligt men även en del jobbiga grejor. Är i alla fall sjukt taggad, det här fixar jag!



Kommentarer
Postat av: Frida

Vi ses nog på både gymnasiemässan och globen..

Ska ni på ''dressyrpaketet''? :)



Skönt att det känns bättre nu! :))

2011-11-19 @ 02:13:36
URL: http://teamrunsten.blogg.se/
Postat av: Eleonor - VINN KINGSLANDMÖSSA



Tjena!

Visst är Kingslands mössor från nya vinterkollektionen riktigt fina? Du kan vinna en mössa i valfri färg värde 549 kr. Klicka på länken: http://hastoridverksamhet.blogg.se/2011/november/novembertavling.html#comment



/ Eleonor

2011-11-20 @ 11:11:37
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Linn

Gokväll!

Allt bra :-)?

2011-11-20 @ 17:24:36
URL: http://nattstad.se/linnhahne
Postat av: Elinore

gud vad kul att du har börjar rida boy, läste tidigare att du kanske skulle hyra honom? gud vad kul!! :D vilka dagar ska ni gå på globen? :D <3

2011-11-20 @ 18:29:02
URL: http://etraningsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback