Konstant regn, vet-besiktning samt invigning 11 augusti 2011

Jaa som rubriken lyder har det regnat konstant under natten samt Hela dagen idag! Fy fasen alltså. Det blev kaos på anläggningen då tältstallarna står i en liten "grop" och allt regn rann in, så under förmiddagen har funktionärerna grävt vallar och skyfflat in grus i stallet för att slippa pölarna som var över allt. Valles box var blöt, dock inte lika blöt som Sessans, hennes var så inregnad att de var tvungna att flytta henne! Helt kaotiskt. Grävmaskinen som grävde precis utanför stallet skrämde dessutom vettet ur de flesta ponnyerna i våran länga, inklusive stackars Valle.

Var ute och promenerade en del under förmiddagen, sen på eftermiddagen var det dags för veterinärbesiktning. Vi har aldrig vart på en tävling där det har krävts så vi visste inte riktigt hur det skulle gå till, men det gick bra, veterinären kollade bara på Valle och så fick vi springa en vända.

Vid 7 på kvällen var det dags för invigning av SMet, den var i ridhuset. Alla ryttare gick in på banan och så ropade en tjej upp allas namn och vi fick räcka upp händerna. Sen gick vi upp på läktaren och kollade på numrena, det var 2 westernryttare som red lite, sedan en liten tjej som tränade agility med sin shettis och till sist en tjej som spelade Nationalsången på tvärflöjt, riktigt fint =) Alla var tydligen "lokala talanger" som alltså bodde i Kågeröd, riktigt coolt då ena tjejen som red western tävlade utomlands och grejer!

Nu måste jag sova och vila upp mig inför morgondagen, startar 13.27! Ska bli galet roligt, hoppas att väderprognoserna stämmer och att vi slipper regnet!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejhej, super fin blogg! :)

Kika gärna in hos oss där vi ny tar tag i bloggandet. Delta även i bloggens HOT or NOT där ni skickar in en ridbild på er och någon häst och får en personlig bedömning(ex. finns på bloggen). Alla som skickas in kmr dyka upp och en länkning på köpet.:)



Finns även en massa andra skojjiga saker på bloggen.

kram fo

2011-08-13 @ 16:12:03
URL: http://feliciaorrstenius.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hoppas allt går bra ! :D Lycka till, håller tummarna ! :)

2011-08-14 @ 02:04:17
URL: http://topclass.blogg.se/
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Har kört igång veckans blogg igen, var gärna med :)

2011-08-15 @ 11:23:04
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback