Senaste veckan

Förlåt för sämst bloggning åter igen, nu är det verkligen dags att skärpa mig!

De senaste dagarna har i alla fall allt gått bra!
I fredags red vi ut mot Malma och tränade på halterna, att han skulle ställa upp jämnt varje gång. Efter ett tag fattade han att jag menade allvar haha, så han ställde riktigt fint!

I lördags for vi iväg och tränade för Gunilla på Rörby vilket gick superbra, fick två aha-upplevelser under passet vilket är så skönt! När man får tips, små ändringar man ska göra i sin ridning, som verkligen gör sån galen skillnad. Red igenom FEI Inledande i början och i slutet av passet, vilket gick bra, i alla fall andra gången när vi hade tränat igenom de svåra bitarna lite.

I söndags blev det en mysig uteritt i solskenet med mamma och Ragge. Bara skritt, lite klättring och jobbade även då med halterna och att hålla jämnt stöd i båda tyglarna.

I måndags var det dags för Hanchenträning. Red även här igenom FEI Inledande en gång och jobbade sedan på lite olika delar ur programmet.

Igår red vi dressyr igen, och vi jobbade verkligen bara på det vi haft svårt för. Det blev bättre och bättre genom passets gång, Arragon var pigg och superduktig!

Idag tog mamma stallet själv då Arragon bara ska gå i skritten och jag hade skolarbete att göra.
Två bilder från innan vi åkte till Rörby i lördags, putsad ponny med nya vita lindor redo för träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback