Kurs för Gunilla, dag 2 - 29 juni 2011

Andra dagen började likadant som den första - mackor och planering! Idag red jag näst sist, innan Ebba. Vi red upp till ridhuset tillsammans med Elena-Casino idag, för att jag skulle rida igenom küren! :D Det går ju inte på utebanan hemma hos Gunilla då den är för liten.

När vi kommit upp så joggade jag lite medan Gunilla kopplade in Elenas iPod i högtalarna. Red sedan igenom programmet 2 gånger, skrittade medan Elena red sin kür en gång, sen red jag igenom det en sista gång. Jag hade inte hunnit lära mig musiken och inte heller ridit igenom programmet tidigare, så med tanke på det så var jag nöjd! Programmet passade Valle tycker jag. Sista gången låg jag perfekt tajmat med musiken när galoppen började, men jag kom ändå in i avslutningshalten för tidigt. Detta på grund av att jag inte samlade tillräckligt i förvända galoppen kom jag på, så det är bra att jag vet vad som orsakade detta.

Det är verkligen toppen att jag har fått ärva Elenas ponnykür, inte bara för att den är grymt bra, utan även för att det är jättebra att kunna få hjälp av både Gunilla och Elena, som är proffs på den :P Fick lite tips, men valde att inte rida igenom den en gång till då Valle var trött och helt svettig =) Skrittade hem till stallet igen och spolade av honom.

Sen när Ebba var klar med ponnyn gick vi upp och åt lunch, spaghetti med köttfärssås!

Markarbetespasset idag fick jag rida med Hannah-Sessan och Ebba-Totte. Vi började passet med övergångar galopp-skritt-galopp-skritt osv, det gick bra! Sedan skritthoppade vi och Gunilla höjde eftersom. Jag hoppade upp till 80 cm tror jag, Ebba hoppade 85 cm och Hannah hoppade hela 95! Grymt :D Haha.

Valle fick stå kvar en extra natt hos Gunilla då det blev sent för mamma att åka och hämta oss, och jag fick sova hos Hannah!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback