7 november

Idag blev det ännu en mysig uteritt! Red mot Malma även idag, fast idag red vi hela vägen till stora vägen! Det gick jättebra, endast skritt idag! Jobbade bara på att få honom i en rund låg form, vilket gick okey =) Den lilla träbron som leder till själva 'Malma' var väldigt läskig, han liksom vände öronen mot bron och stirrade på den och blåste upp sig lite när vi gick över den, det låter ju varje steg han tar över, hah söt ponny! När vi gick tillbaka hem igen ville han inte gå över alls, hah, han backade bara bakåt hela tiden och visade tendens till att vända och springa iväg xD Då fick jag hoppa av och leda över honom, har faktiskt film på det :P Dock går inte heller den att överföra :( Men det gick bra till sist :)

Valle var varmare på höger fram än resten av benen innan ritten, men efteråt var alla lika varma, så det var nog ingenting :)

Nu är det tyvärr så att bilderna från idag inte går att överföra från mobilen till datorn, så snart ska jag skicka ett MMS till bloggen med en av bilderna, hoppas det fungerar! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback