Dagbok 19 april

Tränade för Hanchen idag, det gick bra!
Började dock med att mamma trodde att träningen var 18.30 när den var 17.30 så vi stressade jättemycket och vi hann men kom lite sent så jag fick rida 45 minuter med Eva istället för 30 minuter själv :)
I alla fall, Valle kändes superfin, som om han fortfarande var mjuk från igår liksom, och han var inte så trött som jag trodde att han skulle bli efter tävlingen. Eva ska tävla LA:3 i helgen så vi tränade bara på programdelar, skänkelvikningar på diagonalen, trav-och galoppökningar, galoppserpentiner med bibehållen galopp, ökad skritt på diagonalen och uppridningar i galopp
I skänkelvikningarna kändes Valle liite spänd och 'ovillig' att flytta för skänkeln, eller han flyttade ju men inte så lätt och 'flytande' liksom :)
I travökningarna var han fin, i galoppökningarna var han lite seg men upptagningarna kändes fina!
Galoppserpentinerna kändes jättebra, Valle har ju lätt för förvänd galopp så det var inga stora problem där :)
Skritten blev också bra, några diagonaler blev han lite för 'spänd' i och kom då inte riktigt ner med huvudet och halsen, men de flesta blev riktigt fina!
Red bara 3 uppridningar, första utan halt, den gick bra. Andra gjorde vi halt men den blev sne och det blev för mycket tänk bakåt så han flyttade bak några hovar. Tredje kändes fin, bra halt blev det också!

Sen var passet slut (a) Allt som allt kändes det toppen, hade trots allt knappt hunnit rida fram ordentligt och ändå gick Valle bra, är väldigt nöjd!


Bild från Siggesta 2009

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback